Skip to main content

група "Славейче"

Ден на християнското семейство - група "Славейче"

den 2Семейството е мястото, където
със щастие изпълва се сърцето,
когато виждаш как растат децата,
безгрижно и с усмивки на лицата...

На 20.11.2023 година, децата от група "Славейче"
отбелязаха подобаващо Деня на християнското семейство, успял да съхрани толкова години народните традиции и обичаи. На този ден се чества здравата връзка между всички членове на семейството. Това е повод да се замислим, да отворим сърцата и душите си за доброто и да покажем на близките си колко много ги обичаме и ценим.
den 1Заредени с много положителни емоции още от ранни зори, децата нямаха търпение да посрещнат своите най-любими хора, най-святото за тях – техните семейства и да изразят силната си обич към тях. А когато настъпи моментът за това, малчуганите се впуснаха във весели игри и забавления със своите родители. Широки усмивки грееха върху лицата им и щастие озаряваше детските очи. Накрая, както повелява традицията, всички се почерпиха с вкусна топла питка и се хванаха на кръшното хоро.
В този светъл ден родители, учители и деца си подадоха ръка и показаха, че са едно голямо семейство, което заедно може да постигне всичко. И всичко това в името на децата, защото те са бъдещето ни, те са нашата радост и нашата надежда!