Skip to main content

група "Славейче"

За първи път в детската градина!

parvi 3Дечица мили, я се покажете
и хубаво се усмихнете!
Ще се учим и растем,
всички ние ден след ден...

parvi 115-ти септември 2023 година беше много специален ден за децата от група „Славейче“. Те престъпиха прага на детската градина за първи път и бяха много развълнувани. Впуснаха се в новото приключение с грейнали усмивки на лицата, но и с леко напрежение от новото начало. Настроението им бързо беше приповдигнато от техният любим анимационен герой - „Мики Маус“. Те много му се радваха, снимаха се и се заиграваха с него.
Малчуганите бяха посрещнати с вкусна питка и сладък мед от своите първи учители - г-жа Анелия Станковска и г-жа Анна Пеева.

parvi 2Всички мъничета бяха хванати за ръка от по - големите възпитаници на детската градина и под арка от пъстроцветни балони бяха въведени в своята нова занималня. С любопитство и интерес, те разгледаха новите си книжки, след което нетърпеливо се впуснаха в празнични игри и забавления с новите си приятели.

Добре дошли в детска градина „Слънце“ и в група „Славейче“, мили деца!

Пожелаваме ви една прекрасна учебна година, изпълнена с много здраве, успехи, нови знания и весели игри! Нека заедно да растем и да вървим по пътя на знанието! Нека усмивките винаги да са на лицата ви и любопитните ви очички да не спират на блестят!

На добър час, прекрасни „славейчета“!!!

parvi-1
parvi-10
parvi-11
parvi-12
parvi-13
parvi-2
parvi-3
parvi-4
parvi-5
parvi-6
parvi-7
parvi-8
parvi-9