Skip to main content

Празници и традиции

Виртуални коледни тържества

Коледа е празник на светлината и надеждата, топлината и обичта, на добротата и човещината, на детските спомени и радости. Празник, който очакваме с нетърпение и копнеж да ни донесе нещо хубаво, празник на мечтаните желания и изненади.
Всички заедно – деца, учители и родители си подарихме прекрасни емоции на 25, 26 и 27 декември 2020 година, когато малките ни „слънчица“ в ролята на снежинки, джудженца, коледарчета, феи и други приказни герои пяха, танцуваха, бяха актьори, рецитираха коледни стихчета от Фейсбук страницата на детската градина.
Част от коледните тържества бяха сътворени с много желание и любов от учителите във всички групи на детската градина преди преустановяването на присъственото обучение. Благодарение отзивчивостта на най-съпричастните към ситуацията родители станахме свидетели на вълнуващите изпълнения на децата от техните домове.
Почувствахме магията на Коледа в блясъка на детските очички, в грейналите усмивки по детските личица. Крайният продукт бяха десет нетрадиционни коледни тържества, които зарадваха всички в празничните дни, стоплиха сърцата ни и допринесоха за коледното настроение.
Тази Коледа за всички нас бе доста по-различна, но е важно едно, че беше споделена и ни обедини в името на доброто, на една по-успешна, по-светла и благословена година.
 
 
 
 
 
 
 
k-praznici-01
k-praznici-02
k-praznici-03
k-praznici-04
k-praznici-05
k-praznici-06
k-praznici-07
k-praznici-08
k-praznici-09
k-praznici-10
k-praznici-11
k-praznici-12
k-praznici-13
k-praznici-14
k-praznici-15
k-praznici-16
k-praznici-17
k-praznici-18
k-praznici-19
k-praznici-20
k-praznici-21
k-praznici-22
k-praznici-23
k-praznici-24
k-praznici-25
 
Необятното виртуално пространство позволява да Ви предложим още материали: