Skip to main content

група "Славейче"

Образователни игри и забавления в група „Славейче“

centar 2 Европейска седмица на мобилността (от 16-ти до 20-ти септември 2024 година) бе изпълнена с вълнуващи приключения за малчуганите от група „Славейче“!
В тези дни децата опознаха света на мобилността, където научиха много за безопасното придвижване – било то пеша или с различни видове транспорт. Те усвоиха основни пътни правила, които след това с радост демонстрираха по време на образователната си обиколка с колела и тротинетки в познатата им градска среда. Детският смях огласяваше района, докато малките приключенци уверено показваха своите нови знания и умения.
centar 1Освен това, заедно със своите родители, те се включиха в инициативата „До детската градина пеша или с устойчив транспорт“. Целта бе да покажем, че всяка крачка в посока по-чист въздух и по-безопасни улици е от значение. С усмивки и много ентусиазъм, малки и големи дадоха своя принос за по-добра околна среда, по-малко задръствания и повече здраве за всички.
Благодарим на всички родители за тяхната подкрепа и участие! Заедно доказахме, че личната отговорност може да бъде забавна и полезна за нашата планета!

mobilni-1
mobilni-2
mobilni-3
mobilni-4
mobilni-5
mobilni-6