Skip to main content

група "Зайче"

Коледни приключения

За децата от група"Зайче" месец декември 2021 година бе изпълнен с коледни приключения и изненади. С ентусиазъм и огромно желание малчуганите се включиха в украсяването на занималнята за предстоящите празници. В организираните коледни работилнички сътвориха красиви коледни картички и апликации, с които зарадваха своите родители.

Научиха много песни със зимна и коледна тематика. С коледно настроение се заредиха край голямата елха на площад "Велбъжд" и с много любов написаха писъмца до Дядо Коледа, очаквайки нетърпеливо своите желани подаръци. Един от любимите анимационни герои - Олаф, пристигна в детската градина, изпратен от белобрадия добряк да събере писмата с детските желания и предизвика радостно въодушевление у децата. В организираната коледна спартакиада малките сладури премериха своите сили и проявиха спортен дух. За да се подсладят и повдигнат своето настроение, те приготвиха вкусни коледни сладки с аромат на мед и канела. Направиха си елхички от пресни плодове и се събраха около празнична трапеза с традиционната баница с късметчета.
За радост на своите близки, децата подготвиха поздрав за Бъдни вечер и тържество за Коледа под надслов "В работилницата на Дядо Коледа", които бяха представени онлайн във фейсбук страницата на детската градина.
Кулминацията на коледното настроение настъпи с посрещането на Дядо Коледа, който зарадва малчуганите с най-хубавите подаръци. Срещата с него предизвика искрена радост. Грейнаха чистите детски очи, засияха усмивки.
Наситен с много емоции, щастливи моменти и празнично настроение, месец декември ще остави отпечатък в спомените на децата завинаги.

sresta-01
sresta-02
sresta-03
sresta-04
sresta-05
sresta-06
sresta-07
sresta-08
sresta-09
sresta-10
sresta-11
sresta-12
sresta-13
sresta-14
sresta-15