Skip to main content

група "Калинка"

Успешна учебна година, мили деца!

pitkata 2На 16 септември 2024 година, от ранна утрин, развълнуваните деца от група „Калинка” нетърпеливо пристъпваха под звуците на празнична музика и сред пъстроцветни балони. Усмивки грейнаха на личицата им, когато на прага на детската градина ги посрещна любимият анимационен герой - Котето Кити. Срещата с него беше емоционална и вълнуваща.

Празникът продължи с участието на децата от групата в тържественото откриване на новата учебна година. В стремежа си да покажат, че вече са пораснали, те бяха подготвили песнички и стихчета, с които поздравиха деца, родители и учители по случай първия учебен ден. Директорът Маргаритка Цекина приветства децата и родителите и отправи пожелания за здраве, успех и спорна учебна година.

pitkata 1След тържественото откриване и блестящото представяне на малчуганите, в занималнята ги очакваха страхотни изненади, подаръци и книжки, които разгледаха с голямо вълнение. Нямаше съмнение, че с тези изненади новата учебна година ще бъде още по-забавна и запомняща се.

Денят премина с много усмивки и емоционални срещи между деца, учители и родители, на фона на красива празнична украса.

Успешна учебна година, мили деца!

pitkata-1
pitkata-10
pitkata-11
pitkata-12
pitkata-13
pitkata-2
pitkata-3
pitkata-4
pitkata-5
pitkata-6
pitkata-7
pitkata-8
pitkata-9