Skip to main content

„Практически модели за справяне с проблемно поведение на деца

В края на месец юни 2020 година в ДГ“Слънце“се реализираха дейности по проект „Квалификация за професионално развитие на педагогическите специалисти“ по ОП „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014-2020 година, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.
Целта на проекта е да мотивира и задържи в образователната система младите педагогически специалисти, да подобри педагогическата, методическата и управленската подготовка и да създаде сред педагогическите специалисти мотивация за саморазвитие и самоусъвършенстване в отговор на съвременните предизвикателства пред образователната система в България.
В периода 19.06 – 21.06.2020 г. 14 педагогически специалисти се включиха в обучение на тема: „Практически модели за справяне с проблемно поведение на деца“ от Дейност 1 – подкрепа за професионалното израстване и развитие на професионалните умения на педагогически специалисти чрез обучение, съгласно държавния образователен стандарт за статута и професионалното развитие на учителите, директорите и другите педагогически специалисти.
 
 
kvalifikacia-proekt-1
kvalifikacia-proekt-2
kvalifikacia-proekt-3
kvalifikacia-proekt-4