Skip to main content

Новини

Направи добро дело - природата ще ти благодари!

dobri dela 1ДГ "Слънце" участва в Кампанията “Мед за добри дела” на “Истински мед”. Това е е проект с кауза, заставаща зад качествените медени продукти, зад стимулирането на българските пчелари и зад опазването на околната среда. Целта е  да провокира хората да направят нещо малко за природата, но от съществено значение. Посредством добрите дела, които изпълнихме през месец юни в детската градина дадохме чудесен пример на нашите деца и спомогнахме да си изградим полезни навици. Накратко - нашата детска градина е посланик на доброто.
dobri dela 4 2Проведените дейности с децата са оценени и днес - 19 юли 2024 година получихме наградата от "Истински мед" - подаръчен пакет с пчелни продукти, семена и чай от медоносни билки.
Сърдечно благодарим на организаторите от "Истински мед" за предоставената възможност да участваме в тяхното юнско предизвикателство "Мед за добри дела" -  Направи добро дело - природата ще ти благодари!
Нашите малчугани изразиха любовта си към природа с различни дейности и инициативи и заслужено спечелиха в категория "Събирай и изхвърляй разделно отпадъците си".
Благодарим за признанието към нас!

dobri dela 2