Skip to main content

Новини

Поздрав на директора на ДГ „Слънце“ гр. Кюстендил по случай новата учебна 2021/2022 година

Поздрав на директора на ДГ „Слънце“ 
гр. Кюстендил по случай
новата учебна 2021/2022 година
 
2021 09 15Скъпи колеги, деца и родители,
началото на новата учебна година  е неповторим по своята тържественост празник. Въпреки, че и тази година ние ще го посрещнем в условията на пандемична ситуация, той отново тържествено ще влезе във всеки дом чрез приятните емоции и вълнения  на малки и големи. Детската  градина с трепет очаква грейналите усмивки и звънките гласчета на малчуганите. Всички ние с огромна любов  водим  децата  по пътя на любознателността и красотата. Нека бъдат благословени усилията  и търпението ни!
Уважаеми родители,
Вие сте нашите най - верни партньори. Бъдете здрави и много щастливи, нека делникът ви бъде спокоен, а усмивката никога да не слиза от лицата ви! Бъдете търпеливи, постоянни и силни в съвместната ни работа!
Мили деца, 
пожелавам ви незабравимо детство в   слънчевата ни  детска градина с вашите прекрасни учители, които отново ще ви поведат по пътя на знанието, мечтаейки да ви превърнат в добри хора и достойни българи!
На екипа на детската градина пожелавам много здраве, спокойна работа и изобилие от любов дарявана и получавана.
Успешен старт на новата учебна година! Нека здраве и вдъхновение, обич, признателност и удовлетворение да изпълват дните на всички нас!
 
На добър час!