Skip to main content

Здравей, пролет!

На 18 март 2022 година пролетта пристигна в ДГ "Слънце" и усмихна "слънчевите" деца. Талантливите малчугани отправиха цветен поздрав към всички чрез своите прекрасни песни и нежни танци. Те се превъплътиха в пъстри цветчета, песнопойни птички, пчелички, бръмбарчета и успяха да се пренесат в приказния свят на пролетта, където всички животинки и тревички се събудиха с надежда за по-топли и по-благоприятни дни. Артистично представените стихове допринесоха за празничното настроение на този пролетен карнавал, изцяло вдъхновен от децата и техните очички, които очакват все повече слънчеви дни.
Кюстендилските художници и техните пролетни творения, представени на пролетна изложба в Художествена галерия "Владимир Димитров- Майстора", вдъхновиха малките "слънца" и изпълниха техните сърца с красиво изкуство.
Пъстрият карнавал продължи и с посрещане на обаятелните момичета - победителки в конкурса "Девойка Кюстендилска пролет"- 2022г. Те внесоха празнично настроение и "украсиха" слънчевия ден със своята красота.
Пролетта е чиста и зелена. Пролетта е ново начало и нека нейната красота да донесе здраве, мир и любов в сърцата на всички хора!
Добре си ни дошла, ти пролет пъстроцветна!

galeria-01
galeria-02
galeria-03
galeria-04
galeria-05
galeria-06
galeria-07
galeria-08
galeria-09
galeria-10
galeria-11
galeria-12
galeria-13
galeria-14
galeria-15