Skip to main content

група "Слънце"

Ден на християнското семейство в група "Слънце"

ogniste 1На 17 ноември 2023 г., в навечерието на един от най-светлите християнски празници - Въведение Богородично, децата от група "Слънце" представиха своето тържество, посветено на семейството и вярата, изпълнено с радост, топлина и емоция.
Спектакълът беше пропит с магията на традициите, втъкавайки елементи от народната култура и фолклора. Красивият декор с етно мотиви и възрожденски къщи пренесе всички присъстващи във времето на българската история. С топлите цветове и изящните детайли в костюмите, децата не само представиха своето участие в празничната подготовка, но и създадоха атмосфера на обич и уважение към нашето културно наследство.
ogniste 2Вдъхновени от традициите, децата представиха сцени от подготовката на празника. Момите пометоха къщата, а момците донесоха дърва за огъня, сготвиха ястията и подредиха трапезата, предлагайки на зрителите прекрасна картина на семеен уют и топлина.
Накрая "слънчицата" поканиха своите родители на сцената и заедно изиграха хоро, което събра сърцата на всички присъстващи в едно обично и радостно танцово изживяване.
Тържеството завърши с вълнуващи аплодисменти и сърдечни усмивки. Денят на Християнското семейство в група "Слънце" не само събра децата и техните близки, но и стана незабравимо пътуване из света на вярата, любовта и традициите.

ogniste-1
ogniste-2
ogniste-3
ogniste-4
ogniste-5
ogniste-6