Skip to main content

група "Мечо"

Летни приключения в група „Мечо“

 
Весело минава нашето лято – в смях, закачки и игри. През летните месеци в яслена група „Мечо“ децата никак не скучаят. Всеки ден е различен, весел, забавен и неповторим, изпълнен с всякакви изненади и интересни приключения за децата. Те играха на различни игри, ловиха рибки с въдици, бяха манекени. В „Седмицата на буболечките“ малчуганите се преобразиха с помощта на костюми в калинки.
В „Седмицата на танците“ дворът на любимата детска градина се огласяше всеки ден от различна по жанр музика. Мъниците показаха завидни умения в танцуването на български народни хора. Незабравими за тях ще останат дните от седмицата „Здраве от лятото“, през която си направиха пикник в двора на детската градина и се научиха как се опъва палатка, и как се пекат картофчета на огън.
Преди началото на учебната година се проведе вече станалата традиционна за детската ни градина „Седмица на екологията“. Децата помогнаха да се почисти двора и площадката за игра, погрижиха се за цветните лехи и се забавляваха с игри за разделно събиране на отпадъци със забавни жълти, сини и зелени камиони – една чудесна възможност за изграждане на навици за опазване на природата още от ранна детска възраст.
Натрупаните впечатления ще послужат на малчуганите да бъдат отговорни и когато са с мама и тате в планината да не оставят след себе си отпадъци, и да обичат и пазят горските обитатели.
Ето, че е време малките сладури от група „Мечо“ да се сбогуват с хубавото лято, а следващото ще посрещнат вече пораснали и готови за нови приключения!
 
priklu4enia-01
priklu4enia-02
priklu4enia-03
priklu4enia-04
priklu4enia-05
priklu4enia-06
priklu4enia-07
priklu4enia-08
priklu4enia-09
priklu4enia-10
priklu4enia-11
priklu4enia-12
priklu4enia-13
priklu4enia-14
priklu4enia-15