Skip to main content

група "Зайче"

Добре дошли в група "Зайче", мили деца!

Слънчице добричко, я се усмихни –
празничния ден с лъчите си стопли!
Чакат ни прекрасни и щастливи дни
в този рай на детските мечти.

Отново е 15 септември и през 2021 година група „Зайче“ отвори врати за най-малките възпитаници на детската градина. Със свити сърчица, с букетче в ръка и тук-таме със сълзичка в очите, малките сладури пристъпяха страхливо, но усмивките им разцъфтяха на лицата, когато на прага на детската градина ги посрещна любимия им анимационен герой – прасенцето Пепа.

И не само ги посрещна, но и разговаря с тях и предизвика невероятни емоции. С много любов палавниците бяха посрещнати от своите първи учители – г-жа Миланова и г-жа Бекова. Децата им поднесоха букетите си, а госпожите ги почерпиха с питка и мед и ги въведоха в просторната и празнично украсена занималня, където ги очакваха празнични игри и забавления. Очичките им искряха от любопитство да разгледат всичко, и най-вече новите играчки, а сърчицата им туптяха от желание да си намерят нови приятели, с които да прекарат следващите четирите години в детската градина.

Мили деца,
добре дошли в група „Зайче“!
Пожелаваме ви здрава, присъствена и успешна учебна година, изпълнена с много емоции, игри и забавления. Нека заедно вървим по пътя на знанието! Нека усмивките не слизат от личицата ви и очите ви да греят като слънца!

На добър час, слънчеви „зайчета“!

posrestane-01
posrestane-02
posrestane-03
posrestane-04
posrestane-05
posrestane-06
posrestane-07
posrestane-08
posrestane-09
posrestane-10