Skip to main content

Честит първи учебен ден!

Отново е 15 септември и отново слънчевата ни детска градина посрещна своите малки възпитаници. Музика, цветя, балони, усмивки и много настроение съпровождаха този тържествен за всички деца, учители и родители ден. В изключително вълнуващо преживяване се превърна срещата на малчуганите с един от любимите им анимационни герои – Маршал, който ги посрещаше на прага на детската градина, разговаряше, танцуваше с тях и предизвикваше невероятни емоции.

С много настроение големите групи зарадваха всички с празнична програма от песни, стихчета и танци. Директорът на детската градина – г-жа Цекина поздрави присъстващите и пожела на децата незабравимо детство, на учителите здраве, вдъхновение и удовлетворение, на родителите разбиране и търпение.

По традиция менче с вода, здравец, сладка пита с мед, арка с разноцветни балони предшестваха въвеждането на децата в групите. С много любов малките палавници бяха посрещнати от своите учители в празнично украсените занимални, където ги чакаха новите книжки, любимите играчки, веселите игри и забавления.

На добър час, мили деца!

Пожелаваме ви успешна 2022/2023 учебна година!

smel-01
smel-02
smel-03
smel-04
smel-05
smel-06
smel-07
smel-09
smel-10
smel-11
smel-12
smel-13