група "Слънце"

"Вълшебен влак"

 

На 26 май 2017 г. в читалище "Братство" малките абитуриенти от група "Слънце" казаха "Довиждане ,детска  градина!".На своя финален концерт децата и учителките на групата бяха поканили родители, роднини  и приятели да се върнат заедно назад във времето и да споделят радостите и успехите през отминалите години съвместна работа. Децата напомниха на публиката за своите първи трепети в детската градина, когато с тревога и сълзи по мама са прекрачвали нейния праг. С "Вълшебен влак"  бъдещите първокласници пропътуваха във втора,трета и четвърта група, които ще запомнят с щури и весели игри, с лудориите и всичко,което са научили от своите  учителки -г-жа Маджова и г-жа Стоименова.

Малчуганите показаха своите познания за буквите , цифрите , за родна България. Разбира се, дадоха и някои ценни съвети на родителите за идващата ваканция. 

 Гост на празника на малките абитуриенти бе леля Ники , която в първите години се грижеше за тях. Така порасналите слънца на групата ще запомнят детската градина с грижите на своите две лели -леля Ники и леля Марианка.В залата присъстваха може би бъдещите възпитаници на групата и едни от най-сладките фенове на бъдещите първокласници .

Госпожа Стоянова -директор на детската градина, поздрави бъдещите първокласници и им пожела успех в училище. Тя изказа своите благодарности на родителите за доверието ,което са имали през годините в нейното детско заведение и в персонала , който през годините е полагал  грижи за техните деца.

 

Категория: група " Слънце"