група "Славейче"

Заедно в игрите

 
Мама е на гости
в детската градина,

чакам я с усмивка
да играеме двамина!

На 23.01.2020г. в група "Славейче" се проведе допълнителна форма на обучение под надслов "Заедно в игрите". Тя беше част от заниманията по Национална Програма "Успяваме заедно". Малчуганите поканиха няколко майки в групата за да покажат на какво обичат да играят в детската градина.
Родителите с удоволствие си припомниха забавленията от своето детство. Развълнувани, с много смях и приповдигнато настроение, те се включиха в игрите на малките "славейчета"- "Надува се балонът", "Ринги, ринги, рае" ... Заедно строиха високи кули с конструктор, редиха забавни пъзели и дори сготвиха вкусни ястия като истински шеф-готвачи в куклената кухня.
Специално отделеният кът за родители помогна на малчуганите да покажат много игри, които ги забавляват по време на престоя им в детската градина.
Всички деца се чувстваха щастливи и доволни от присъствието на родители в групата и по детски откровено споделиха, че с удоволствие биха поканили и други майки на гости в група "Славейче", за да играят отново заедно.
Благодарим на мама Влади и мама Наталия за отделеното време и щастливите моменти, които споделиха с децата!
 
 
Категория: група "Славейче"