Skip to main content

група " Синчец"

Коледно вълшебство

Месец декември е най - специалното време в годината, време на малките и големи вълшебства, на уют и топлина, на блещукащи лампички и весел детски смях. Декември е Коледа! Най - очаквания празник в годината, най - вълшебния!
Въодушевени от това приказно вълшебство, малчуганите от група „Синчец“ представиха невероятен спектакъл наречен „Коледно вълшебство“, изпълнен с много песни, танци, смях и закачки. Те демонстрираха своите актьорски умения превъплътени в ролята на еленчета, работливи джуджета, красиви снежанки, танцуващи снежни човечета и елхички.

Детските очи сияеха в радостно очакване на срещата с най - желания гост от всички малчугани - Дядо Коледа. Този незабравим празник, изпълнен с много радостни емоции и весели изненади, зареди децата с чудесно коледно настроение. Вълнуващото и изпълнено с незабравими моменти тържество запечата много детски усмивки, носещи в себе си коледна топлина, очарование и магията на най - хубавия празник.
Накрая малките актьори отправиха емоционален поздрав с песен и танц и с пожелание святата Коледа да влезе в домовете ни и да донесе здраве, мир и благоденствие.