Skip to main content

група "Пчеличка"

Пролет мила, животворна!

На 18.03.2022 година засмените "пчелички" поздравиха всички свои приятели, роднини и родители с цветно и емоционално тържество. Със слънчевото си настроение те сътвориха вълшебна пролетна приказка. Сезоните се редуват - пролет, лято есен, зима...И всички са толкова красиви...!!!
Пролетта е уникална - тогава цялата природа се събужда за нов живот. Дърветата се покриват с нежни розови и бели цветове, цветята бързат да разцъфтят. Птичките се завръщат от топлите страни и въздухът се оглася от песните им.

Всички тези вълшебни пролетни моменти бяха пресъздадени от малчуганите в група „Пчеличка“. Като истински артисти, макар и без присъствието на своите родители, с много песни, танци и весели игри, те отпразнуваха събуждането на природата за нов живот.
С песента на капчуците изпратиха зимата, а с танца на жабките, щъркелите и цветята оповестиха идването на дългоочакваната пролет.
И сякаш тя развя зеления си воал, във въздуха се понесе аромат на цветя и свежест, а светът стана по-красив и по-щастлив!

 

daga-01
daga-02
daga-03
daga-04
daga-05
daga-06
daga-07
daga-08
daga-09
daga-10