група "Кокиче"

"Великденско парти"

За малките палавници от група "Кокиче" денят 22.04.2019 година беше приказен и невероятен, изпълнен с празнично настроение и безброй усмивки. Палитрата от приятни преживявания беше подарена на децата от техните родители и учители в навечерието на най - светлия християнски празник - Великден, а домакин на събитието беше сладкарница "Шампиони".
Разделени на отбори деца и родители с голямо въодушевление се състезаваха в забавни игри от различни категории: танци, караоке, редене на пъзели, щафетно пренасяне на великденски яйца. Всички по изключително забавен и артистичен начин показаха уменията си да танцуват, пеят и работят в екип при състезателните игри. Татковците демонстрираха любимата игра  от своето  детство  "Стреляне с книжни фунийки", а целта бяха балони с великденски късмети. Точната стрелба предизвика възторг у малките палавници и те  се втурнаха да събират късметчетата. Оценка за представянето на участниците даваше щедрата публика, която  не пестеше аплодисментите си. Лицата на малките състезатели грееха, когато получаваха шоколадови яйца - награда за прекрасните си изпълнения на сцената.
Изобилното настроение прерасна в кръшно великденско хоро, на което се сплетоха толкова много ръце, че сцената трудно побираше всички.
Накрая уморени от игри и забавления, малките "кокиченца" седнаха на празнично украсените маси и си похапнаха  от вкусните великденски сладкиши. Този прекрасен ден ще остане в спомените на деца, родители и учители като едно великолепно преживяване изпълнено с  незабравими  мигове,  приятни емоции, радост и смях. Ще се помнят и благопожеланията за весели великденски празници, здраве, щастие и благополучие във всеки дом.
 
Категория: група "Кокиче"