Skip to main content

група "Калинка"

ПРОЛЕТНА РАДОСТ

"Слънчо пак огря земята.

Вятърко разсмя листата.

Птичка литна в небесата.

Затанцуваха цветята.“

                                                                      Христина Петрова

Пролетта е сезонът, с който идва ново начало в природата, всичко се пробужда, във въздуха се носи аромат на цветя и свежест. След зимната тишина, пролетта води след себе си звука на пенливите потоци, песента на птиците и на пролетния вятър, и разказва своята вълшебна приказка.

На 18.03.2022 година талантливите "калинки" сътвориха истинска вълшебна приказка и поздравиха всички свои приятели и родители с цветно и емоционално тържество "Пролетна радост". С нежната пролетна мелодия на песента "Молба към слънцето" и със звънливите си гласчета малчуганите пробудиха слънцето и то се усмихна.

Преобразени като пъстри цветенца, работливи пчелички, алени калинки и весели бръмбарчета, децата пресъздадоха пробуждането на природата за нов живот. С талант и артистични умения, с пъстри костюми и декори, стихчета и танци, за пореден път те докоснаха сърцата на всички и създадоха цветно пролетно настроение. В нашата вълшебна приказка пролетта развя зеления си воал и светът стана, сякаш по-красив и по-щастлив!

radost-01
radost-02
radost-03
radost-04
radost-05
radost-06
radost-07
radost-08
radost-09
radost-10
radost-11
radost-12