Skip to main content

група "Калинка"

Декемврийски вълшебства

Зимата с пухкавия бял сняг и с греещото зимно слънце е една голяма приказка, в която малчуганите от група "Калинка" са главните герои. Месец декември им поднесе своите вълшебства, свързани с едни от най-очакваните и желани празници в годината.

Коледното настроение ги обзе с украсяването на занималнята и на коледното дърво, което заблестя с красивите си играчки, гирлянди и лампички, и внесе духа на празника в групата. Коледното настроение е и едно особено гъделичкащо чувство, в което се усеща аромата на канела и джинджифил, онези красиви и ароматни бисквитки с вкус на празник. С много любов и желание малчуганите приготвиха коледни сладки - джинджифилови човечета и ги оставиха под елхата, за да зарадват

Дядо Коледа, така както той ги радва с желаните подаръци. В истинско приключение се превърна срещата с приказния герой Олаф, на когото предадоха писмата си до белобрадия старец. Наситена с много емоции бе дългоочакваната среща с Дядо Коледа, когото децата посрещнаха с трепет и вълнение, и поздравиха с коледна песничка, а той им раздаде очакваните подаръци. Малките „калинки“ са нетърпеливи да посрещнат Коледа - най-вълшебния празник през годината, празник, който ще допълни албума със спомени от декемврийските вълшебства на група „Калинка“ за 2021 година.

 

pregradka-01
pregradka-02
pregradka-03
pregradka-04
pregradka-05
pregradka-06
pregradka-07
pregradka-08
pregradka-09
pregradka-10
pregradka-11
pregradka-12
pregradka-13
pregradka-14
pregradka-15