група "Зайче"

Шарен карнавал и група " Зайче"

За всички деца, родители и приятели на ДГ „Слънце” гр. Кюстендил, денят 28.05.2018 година беше по - различен от всички останали, изпълнен с много смях и ведро настроение. Принцеси и принцове, Пепеляшка, Батман, Спайдермен, пеперуди, пирати, миньони, моряци и много други приказни герои шестваха по улиците на нашия град и изпъстриха централния площад „Велбъжд”. Многоцветното весело шествие се водеше от малки мажоретки, които плениха всички с красотата и таланта си.                                 
На арката на площада под звуците на любимите си песни, повече от 300 деца пяха и танцуваха потопени в магията на една пъстра вълшебна приказка.                        Карнавалът „ Деца като слънца” организиран от детската градина е в чест на 1 ЮНИ - Международния ден на детето. Той ще се помни дълго от децата, защото даде воля на тяхната фантазия и превъплъщенията им в любимите герои от приказки, анимационни и игрални филми. Всяко дете изяви себе си в целия блясък и пъстрота на своя костюм, като влезе в роля подпомогнато от невероятната  музиката. Малките „ слънца” не само се потопиха в света на приказните герои, но и създадоха нови приятелства.
Благодарим ви, мили деца, за този триумф на красота, невинност и весел детски глъч! Благодарим ви, че превърнахте този ден в пъстра вълшебна приказка, която от следващата учебна година ще продължим да пишем отново заедно! Благодарим и на всички, които помогнаха за осъществяването на този шарен, весел, детски  празник!
 
Категория: група " Зайче"