Skip to main content

група "Зайче"

Коледа идва при нас!

Коледа е вълшебство! Коледа е магия! Коледа е най-дългоочакваният и най-обичан празник от всички малчугани. През месец декември, коледният дух завладя малките "зайчета" и изпъстри дните им с много забавления, игри и изненади. Вълшебствата започнаха още с украсяването на елхата, продължиха с писъмцата до Дядо Коледа, с коледните работилнички, с любимите музикални игри.

С много вълнение и трепет децата се подготвяха за коледния концерт на детската градина, който се проведе на 13 декември в читалище "Братство". С представянето си чаровните помощници на Дядо Коледа изпълниха с гордост сърцата на своите родители. Разбира се, най-много емоции предизвика срещата им с Дядо Коледа, който зарадва всички с подаръци.
Радостно въодушевление предизвика и коледната забава, на която всички заедно, деца и родители пяха, танцуваха и се веселиха, и както повелява традицията оцветиха по една нова играчка за коледната елха.

В навечерието на Бъдни вечер, малките палавници поздравиха чрез Фейсбук страницата на детската градина своите родители, баби и дядовци с кратка програма, пресъздаваща обичаи и традиции, свързани с празника. 
За всички "зайчета" дните преди Коледа бяха изпълнени с много вълшебства, с много трепети и вълнения, с много усмивки и грейнали от щастие детски очички, а какво по-хубаво от това?

horo-01
horo-02
horo-03
horo-04
horo-05
horo-06
horo-07
horo-08
horo-09
horo-10
horo-11
horo-12
horo-13
horo-14