Skip to main content

група "Детелина"

Великденски забавления за деца и близки!

Великден е денят, в който християните честват Възкресението на Сина Божи Иисус Христос. За децата от група „Детелина“
13.04.2023 година бе вълнуващ и незабравим ден. Нетърпеливи, с грейнали от щастие очи, децата очакваха своите родители в двора на детската градина, за да споделят заедно емоцията от великденските приготовления. Заредени с ентусиазъм и креативни идеи, деца и родители с удоволствие се включиха в организираната от детската градина традиционна „Великденска работилница”. Развихриха творческото си въображение и демонстрираха различни техники за боядисване и украсяване на пъстри яйца.
Развълнувани, родителите спазиха великденската традиция и с първото червено боядисано яйце натриха бузките и челцата на децата за здраве. В края на великденското занимание, талантливите „детелинки" изненадаха и зарадваха родителите, като ги поздравиха с рецитал от великденски стихове и песни. С изпълнението на веселата песен „Великденски камбани”, децата пожелаха цветно настроение и Светли Великденски празници на всички.
Споделените приятни емоции от творческата съвместна дейност на деца и родители ще остане мил спомен от детската градина.

pandela-01
pandela-02
pandela-03
pandela-04
pandela-05
pandela-06
pandela-07
pandela-08
pandela-09
pandela-10
pandela-11